Η «ατσάλινη» άμυνα οδηγεί τον Ποσειδώνα!

Μία εξαιρετική χρονιά για τον Ποσειδώνα ολοκληρώνεται, με το συγκρότημα του Νίκου Σουτζή να αποχαιρετά τη χρονιά, βρισκόμενη στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ και αποτελώντας ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οδηγός για τη αυτή τη μεγάλη επιτυχία; Η «ατσάλινη» άμυνα!

Ο εντυπωσιακός Ποσειδώνας οδηγεί την κούρσα του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ έχοντας 25 από τους… 27 διαθέσιμους βαθμούς σε μία ονειρική χρονιά για το σύνολο του Νίκου Σουτζή!

Έχοντας παίξει κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχοντας αποδείξει ότι παλεύει μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια, έχοντας πάρει σπουδαία τρίποντα στα τελευταία λεπτά ο Ποσειδώνας αφήνει το 2021 στην κορυφή και φυσικά άπαντες έχουν στόχο η ομάδα να παραμείνει στην πρώτη θέση και στο δεύτερο γύρο!

ADVERTISING

Καθοριστικό ωστόσο ρόλο στη φετινή πορεία δεν έχουν παίξει μόνο τα γκολ που σημειώνει αλλά κυρίως, η εξαιρετική αμυντική λειτουργία, με τον Ποσειδώνα να έχει δεχτεί μόλις 5 τέρματα και να έχει με… διαφορά την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία!

Μάλιστα μόλις σε μία περίπτωση δέχτηκε περισσότερα από ένα γκολ ωστόσο και σε εκείνο το παιχνίδι(Ποσειδώνας-Κεραυνός 3-2) κατάφερε να φτάσει στη νίκη!

Έτσι με μία αμυντική λειτουργία που «μασάει σίδερα» και με μία αρκετά παραγωγική επιθετική γραμμή (24 γκολ σε 9 παιχνίδια) στον Ποσειδώνα θέλουν και με τη νέα χρονιά να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ