Ζήτησε να αποχωρήσει ο Μασουέρο, «ψάχνονται» για προσθήκες στον ΠΟΑ

Μικρή αναμένεται να αποδειχθεί η «θητεία» του Αμπέλ Μασουέρο στο ρόστερ του ΠΟΑ, καθώς ο έμπειρος αμυντικός, επικαλούμενος οικογενειακά θέματα, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα του Ατσαλένιου, που πλέον «τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθούν 5 ή 6 προσθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμπέλ Μασουέρο, σε συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας του ΠΟΑ, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους, ζήτησε την πρόωρη αποδέσμευσή του, για να μεταβεί στην χώρα του την Αργεντινή, ένα αίτημα που έγινε αποδεκτό από τους ανθρώπους του ΠΟΑ.

Ο έμπειρος αμυντικός, αρχές της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να ταξιδέψει για την Αργεντινή, όπου θα συνεχίσει και τη ποδοσφαιρική του καριέρα, επιστρέφοντας στη χώρα του, έπειτα από περίπου 13 μήνες παραμονής του στη χώρα μας, για να αγωνιστεί για λογαριασμό αρχικά του ΟΦ Ιεράπετρας και του ΠΟΑ στη συνέχεια.

ADVERTISING

Η αποχώρησή του από το ρόστερ του ΠΟΑ, αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας του Ατσαλένιου, να κινηθούν και για δεύτερο κεντρικό αμυντικό, καθώς υπολογιζόταν από τον Ανέστη Αναστασιάδη και ως εκ τούτου, θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του.

Ο ΠΟΑ θα κινηθεί για την απόκτηση 5 ή 6 ποδοσφαιριστών, κυρίως από εθνικές κατηγορίες, έχοντας εστιάσει κυρίως σε παίκτες που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας και γνωρίζουν… τι εστί ΠΟΑ.

Παρ’ ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις, με τους «εκλεκτούς», τ’ ονόματά τους κρατούνται σαν επτασφράγιστα μυστικά στο Ατσαλένιο, καθώς η ανάγκη της ενίσχυσης είναι μεγάλη και κανένας δεν θέλει να «ρισκάρει» να «ναυαγήσουν» οι προσθήκες που είναι στα «σκαριά».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.