Στάζουν… μέλι στον ΑΟΑΝ για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την φιλοξενία της Αναγέννησης Καρδίτσας αυτό το διήμερο έμειναν οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση.

Στον ΑΟΑΝ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Παπαδημητρίου, οι οποίοι φέρθηκαν εξαιρετικά στην ομάδα τόσο την Τετάρτη όσο και σήμερα στο ματς.

Μάλιστα η διοίκηση της Αναγέννησης παρέθεσε τραπέζι στο Δ.Σ. του ΑΟΑΝ το βράδυ της Τρίτης, ενώ παραχώρησαν και το προπονητικό τους κέντρο για να προπονηθεί η ομάδα.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  “Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, ευχαριστούμε τον κόσμο που ταξίδεψε στην Καρδίτσα και βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας μας για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση, στην φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Μπορεί η εμφάνιση αυτή τη φορά και το σκορ της ήττας να μην ήταν αντάξια των προσδοκιών και των δυνατοτήτων μας, όμως ως το τέλος θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στον μεγάλο μας στόχο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας για την φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση και τις δύο ημέρες που η αποστολή μας βρέθηκε στην Θεσσαλική πόλη. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία τους με επίτευξη στους στόχους που έχουν θέσει, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ