Σπουδαία νίκη ΟΦΑ με… υπογραφή Κουσκόβ!

Ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο κατάφερε να πανηγυρίσει ο ΟΦΑ, επικρατώντας στο Αρκαλοχώρι της Μινωικής με 1-0 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός και από τις δύο ομάδες με τον ΟΦΑ να απειλεί με τους Ταμπάκη, Φραγκιαδάκη, Φρόκου, με τον πρώτο μάλιστα να έχει και δοκάρι για τους “πράσινους”, ενώ ζήτησαν και πέναλτι σε ανατροπή του πρώην ποδοσφαιριστή της Μινωικής.

Από την άλλη και η Μινωική είχε τις ευκαιρίες της να σκοράρει και να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τους Πατσάκη, Ανδρεαδάκη και Σεραφαντίν, όμως καμία από αυτές δεν βρήκε στόχο.

ADVERTISING

Ο ρυθμός σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν “τρελός” και το μόνο που έλλειψε ήταν το γκολ, αφού το τέλος του 45λεπτου βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν εντελώς διαφορετικός. Πιο συγκεκριμένα η αναμέτρηση πήγε στις δυνατές μονομαχίες και σε παιχνίδι κέντρου, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες, ενώ οι συνεχόμενες διακοπές επηρέασαν αισθητά την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Παρόλα αυτά σε μια στατική φάση ο ΟΦΑ βρήκε το γκολ… χρυσάφι που έψαχνε, όταν στο 80ο λεπτό ο Ταμπάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Κουσκόφ “νίκησε” τους πάντες στον αέρα κάνοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΑ: Καράλης, Παπουτσιδάκης, Μουρτζάκης, Λουλάκης, Καλεμάκης, Κόκκινος, Σαμωνάκης(60′ Ψωμάς), Κοκσόφ, Φρόκου, Φραγκιαδάκης, Ταμπάκης.

Μινωική: Στεφανάκης, Ρεμιγιάκης(55′ Ψαρράς), Χατζηδημητρίου, Καστελλιανάκης, Τσαμπουράκης, Σεραφαντίν(70′ Μπάλλας), Ανδρεαδάκης, Μαρκόπουλος, Σταυρουλάκης(70” Λεμονάκης), Κουρουγιαβούρης(60′ Ρουμελιώτης),  Πατσάκης.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ