Ιδανικό «αντίο» στο 2021 από τις Ασίτες

Πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1 απέναντι στη Βόνη.

Οι Ασίτες αποχαιρέτησαν με ιδανικό τρόπο το 2021, αφού κατέκτησαν ακόμη ένα «τρίποντο» και συνέχισαν την πολύ καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, οι ηττημένοι προσπάθησαν αρκετά, είχαν σημαντικές στιγμές, όμως τελικά δεν πήραν κάτι από το ματς.

Η αναμέτρηση δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 3’ ο Κοτζαδάκης με ωραίο μακρινό σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι, από τη μεριά τους, προσπάθησαν να αντιδράσουν και «φωνάζουν» για μία φάση στο 25’, όπου υποστηρίζουν ότι έγινε πέναλτι στον Γιακουμάκη, όμως ο Μαυραντωνάκης είχε διαφορετική άποψη.

ADVERTISING

Οι Ασίτες «χτύπησαν» και πάλι στο 70’ με τον Κοτζαδάκη, αλλά η Βόνη δεν... παράτησε τον αγώνα. Στο 75’ είχε πέναλτι στο δοκάρι με τον Σταυρακάκη και έξι λεπτά αργότερα ο Τ. Μυρωδιάς σημείωσε το 2-1. Οι νικητές, πάντως, στις καθυστερήσεις έφτασαν και σ’ ένα τρίτο τέρμα με τον Περογαμβράκη.

Ασίτες: Γκόγκος, Μανουσάκης, Αποστολάκης Γ., Κοπιδάκης Ζ., Σταματάκης, Αναστασάκης Μ. (46’ Ρουμπάκης Μ.), Περογαμβράκης Μ., Φυλακούρης, Λιανδράκης, Ιατράκης (80’ Κοπιδάκης Γ.), Κοτζαδάκης.

Βόνη: Μποστάν, Γιακουμάκης, Σκαρβελάκης (80’ Κελαράκης), Μυρωδιάς Τ., Παπαδάκης, Καλαϊτζάκης Ανδρ.,  Βλάχος, Σταυρακάκης, Ζερβάκης, Καλογερίδης, Μολλά (70’ Παπαγγελής).