Κράτησε τις… αποστάσεις ο ΑΟΤ

Δεν εντυπωσίασε, όμως νίκησε 0-1 τα Δειλινά.

Το Τυμπάκι μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά κατέκτησε το «διπλό» στη Βαγιά και διατηρήθηκε στο +4 από τον Ρωμανό, αποχαιρετώντας με «τρίποντο» το 2021.

Στο πρώτο μέρος οι μεσαρίτες είχαν μία «άκαρπη» υπεροχή, καθώς απείλησαν με τον Μεταξάκη σε δύο περιπτώσεις, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ήταν συμπαγείς και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να κυριαρχήσει.

ADVERTISING

Στην επανάληψη, ωστόσο, το συγκρότημα του Κουτεντάκη μπήκε από νωρίς στη θέση του… οδηγού, αφού ο Παπανδρέου στο 50’ πέτυχε το 0-1. Νωρίτερα, ωστόσο, οι ηττημένοι έγιναν επικίνδυνοι με τον Κλίνη. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά σ’ ένα δεύτερο τέρμα με τον Μεταξάκη, αλλά δεν κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

Δειλινά: Ροδουσάκης, Δρακωνάκης, Πασσάς (63’ Ορφανός), Βιστάκης, Χεράκης, Νικητόπουλος, Κλίνης, Λαυρεντίου (63’ Βαρούχας), Κεφαλούκος, Μιχελάκης, Μεντουδάκης (80’ Τσικανδηλάκης).

ΑΟΤ: Δημαράκης, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης, Γερακιός, Βρεττός, Φραγκιαδουλάκης, Παπανδρέου (85’ Κουτεντάκης), Παραθύρας (85’ Φουντουλάκης), Μεταξάκης, Ζαφείρης, Καρταλιανάκης (75’ Παπαδάκης).

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.