Κ. Καπετανάκης: «Στον Ζαρό γίνεται σωστή δουλειά και το μέλλον είναι βέβαιο»

Ο μικρότερος σκόρερ μέχρι στιγμής του Ζαρού και παράλληλα ένας από τους πολλούς νεαρούς παίκτες, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Α.Ο.Ζαρού.

Ο αριστεροπόδαρος Κώστας Καπετανάκης, μίλησε για την εμπειρία του πρώτου επίσημου γκολ , αλλά και για το μέλλον της Ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:Την Κυριακή η ομάδα πέτυχε μια νίκη που πιστεύω δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε δύσκολη. Πάντα όμως πρέπει να προσπαθούμε για το 100% ο καθένας ξεχωριστά και όλη η ομάδα μαζί. Την Κυριακή απέναντι στο Μαραθώνα πιστεύω το πετύχαμε αυτό, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες! Για μένα αυτή η μέρα ήταν ιδανική γιατί επανήλθαμε μετά από δύο ήττες και επίσης το πιο σημαντικό ήταν ότι αγωνίστηκαν πολλοί “μικροί” ποδοσφαιριστές , μέσα σε αυτούς κι εγώ, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο μου γκολ”.

ADVERTISING

Για το πως βλέπει το μέλλον του στον Ζαρό: “Ως ένας από τους μικρότερους παίχτες βλέπω ότι η ομάδα έχει μέλλον, διότι ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας μας είναι πολύ μικρός και σε κάποια χρόνια πιστεύω ότι θα μπορέσει να παίξει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, στηριζόμενη στην πλειοψηφία της σε δικά της παιδιά. Αυτό δίνει κι ένα κίνητρο στα παιδιά των Ακαδημιών για να συνεχίσουν και κάποια στιγμή να παίξουν και στην ομάδα του Ζαρου. Στην ομάδα γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και είμαστε μια καλή και δυνατή παρέα! Για εμένα προσωπικά, θα προσπαθήσω το καλύτερο μέσα από σκληρή προπόνηση και πιστεύω ότι θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα στο μέλλον”.