Πρόστιμο σε Πόρο και Τσαγκατάκη από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ!

Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως μετά την τελευταία συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής επέβαλε πρόστιμο στον Πόρο αλλά και τον πρώην γυμναστή της ομάδας Νίκο Τσαγκατάκη!

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Στην τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις.

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Παναθηναϊκός πειθαρχικώς ελεγκτέα, για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα Παναθηναϊκός-Βόλος ΝΠΣ για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος την 01/12/2021. Επιβάλλει, σε βάρος της εγκαλούμενης, χρηματική ποινή, συνολικού ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ

ADVERTISING

Επιβάλλει στο δεύτερο των εγκαλουμένων, Ιωάννη Γυριχίδη, προπονητή του πρώτου εγκαλούμενου σωματείου, με την επωνυμία ΑΣ Γιαννιτσά τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ, του πρώτου των εγκαλουμένων σωματείου ευθυνομένου, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με αυτόν και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα ΑΕ Ποντίων Κοζάνης-ΑΣ Γιαννιτσά για τη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Απειλεί, σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά (1.667) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε, σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων.

Επιβάλλει στο δεύτερο των εγκαλουμένων, Σώζωντα Λαμπριανό, εκπρόσωπο του πρώτου εγκαλούμενου σωματείου, με την επωνυμία Φοίνιξ Ν. Επιδαύρου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ, του πρώτου των εγκαλουμένων σωματείου ευθυνομένου, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με αυτόν και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Φοίνιξ Επιδαύρου-ΑΣ Σαντορίνης. Απειλεί, σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά (1.667) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε, σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων.

Επιβάλλει στο δεύτερο των εγκαλουμένων, Δημήτριο Βαλαή, φυσιοθεραπευτή του πρώτου εγκαλούμενου σωματείου, με την επωνυμία Νέας Αρτάκης ΑΟ, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ, του πρώτου των εγκαλουμένων σωματείου ευθυνομένου, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με αυτόν και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα ΑΟ Ν. Αρτάκης-Δήμητρα Ευξεινούπολης. Απειλεί, σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά (1.667) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε, σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων.

ADVERTISING

Επιβάλλει στο δεύτερο των εγκαλουμένων, Νικόλαο Τσαγκατάκη, χρηματική ποινή, ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ, του πρώτου των εγκαλουμένων σωματείου, με την επωνυμία ΑΟ Πόρος, ευθυνομένου, ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή, εις ολόκληρον με αυτόν, για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Ατσαλένιος-ΑΟ Πόρου για τη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Επιβάλλει στο δεύτερο των εγκαλουμένων, Ηλία Κοτόπουλο, με την ιδιότητα του φιλάθλου του πρώτου εγκαλούμενου σωματείου, με την επωνυμία Άρης Αβάτου, την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε οιοδήποτε γήπεδο, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Άρης Αβάτου-ΠΟ Αλεξανδρούπολης για τη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Απειλεί, σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά (1.667) ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου σε οιοδήποτε γήπεδο, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών, που επιβλήθηκε, σε βάρος του δεύτερου των εγκαλουμένων”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content