Απίστευτο: Νικητής του τζόκερ καταγγέλλει ότι γνωστοί του έκλεψαν τυχερό δελτίο 252.000 ευρώ

Τρεις νικητές στην πρώτη κατηγορία ανέδειξε η κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ωστόσο ο ένας εξ αυτών, από την Καβάλα, δεν μπορεί να εισπράξει τα κέρδη του…

Ο κ. Μάκης Ιορδανόπουλος κατήγγειλε πως γνωστοί του, του έκλεψαν το δελτίο, όταν τον προσκάλεσαν για να το… γιορτάσουν.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Mega, είχε παίξει με μόνο 2 ευρώ ένα δελτίο Τζόκερ, από το οποίο κέρδισε 252.000 ευρώ. Το βράδυ της Δευτέρας, ο νικητής πήγε να αναζητήσει το δελτίο στο σπίτι του, το οποίο είχε τοποθετήσει στο σκρίνιο σε εμφανές σημείο, και με έκπληξη διαπίστωσε πως είχε κάνει φτερά.

ADVERTISING

Ο δικηγόρος του, Μανώλης Βονικάκης, υποστήριξε πως γνωστοί του νικητή πήραν τον κ. Ιορδανόπουλο, τον έπεισαν να πάει μαζί τους για να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός και όταν αυτός επέστρεψε στο σπίτι του, δεν βρήκε το δελτίο πουθενά.

Είναι αποδεδειγμένο ότι ο κ. Ιορδανόπουλος είναι όντως ένας εκ των νικητών και το εν λόγω δελτίο έχει κατοχυρωθεί. Οποιοσδήποτε έχει πάρει το κλεμμένο δελτίο, και επιθυμεί να λάβει τα χρήματα, δεν θα μπορέσει να λάβει κανένα μέρος τους. Το θέμα είναι ότι προς το παρόν δεν μπορεί ούτε ο νικητής να εισπράξει…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή thetoc.gr
Click to Hide Advanced Floating Content