Συγκλονίζουν τα τελευταία μηνύματα του Νίκου Τσουμάνη πριν αυτοκτονήσει (vid)

Σοκάρουν τα μηνύματα του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, λίγες μέρες πριν πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει, όντας σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Η εκπομπή «Δίκη στο Open» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη δημοσιοποίησε τα μηνύματα που αντάλλαξε ο ποδοσφαιριστής λίγες μέρες πριν αυτοκτονήσει. Οι συνομιλίες του μαρτυρούν ότι ήταν σε δύσκολη θέση από τα πολλά χρέη και σοκάρουν.

Τα μηνύματα βρέθηκαν στα χέρια της Αστυνομίας, μετά την έρευνα στο κινητό του. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του στις 5 Οκτωβρίου.

ADVERTISING

Σε κάποια μηνύματα γράφει: «Σε ικετεύω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αν δεν βρούμε αυτά τα χρήματα, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω», αναφέρει σε μήνυμα με προπονητή που δεν κατονομάζεται.

«Κόουτς, αλήθεια κλαίω, σε εκλιπαρώ! Δεν έχω άλλη λύση αν στραβώσει. Μια λύση έχω αν στραβώσει. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω…», γράφει σε άλλο.

«Αρχίζω και γέρνω προς την απόφαση που δεν ήθελες να πάρω…», αναφέρει σε μήνυμα του.

ADVERTISING

«Σβήσε όλα τα μηνύματα, γιατί σε λίγες μέρες θα ψάξουν το κινητό μου σε λίγες μέρες», είναι ένα από τα τελευταία μηνύματα που δείχνει ότι είχε πάρει αυτή την απόφαση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή Sdna.gr
Click to Hide Advanced Floating Content