Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα για τον Χ. Σουτζή και τον Λ. Ψαρά

Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε τις ποινές που επιβλήθηκαν στα σωματεία του Ποσειδώνα και του Μαραθώνα, άλλα και στα μέλη των ομάδων, Χάρη Σουτζή και Λευτέρη Ψαρά αντίστοιχα, οι οποίες είναι χρηματικό πρόστιμο πενήντα ευρώ για τις ομάδες και για τα μέλη, απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, για ένα μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

ADVERTISING

ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΒΟΗΘΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 4/6.11.2020 επιβάλλονται οι κάτωθι ποινές :

ADVERTISING

Είχαν κληθεί και ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ και ο κ. ΣΟΥΤΖΗΣ ΧΑΡΗΣ, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 01/11/2020 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΔΙΑΣ.

Στο σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ 50 (πενήντα) ΕΥΡΩ χρηματικό πρόστιμο και στον βοηθό Προπονητή ΣΟΥΤΖΗ ΧΑΡΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ποινή ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) Μήνα.

 

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ADVERTISING

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

Κύριε Πρόεδρε,

ADVERTISING

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 4/6.11.2020 επιβάλλονται οι κάτωθι ποινές :

Είχαν κληθεί και ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ και ο κ. ΨΑΡΑΣ Ε. για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 01/11/2020 ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ.

Στο σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ 50 (πενήντα) ΕΥΡΩ χρηματικό πρόστιμο και στον Παράγοντα ΨΑΡΑ Ε. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ποινή ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) Μήνα και 50 (πενήντα) ΕΥΡΩ χρηματικό πρόστιμο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content