Κυριάκος Γαλανός: «Ήταν λάθος η επιστροφή μου στην ομάδα»

Για την αποχώρησή του από το σωματείο του Ηρακλή Νιπιδιτού μίλησε στο Grandsport.gr ο Κυριάκος Γαλανός!

Ο ίδιος χαρακτήρισε λάθος την επιστροφή του στο σωματείο, ενώ τόνισε πως εκείνος και ο συνεργάτης του φεύγουν με ψηλά το κεφάλι.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήταν λάθος η επιστροφή μου στην ομάδα. Δυστυχώς γύρισα για το καλό της ομάδας, αλλά δεν υπάρχει από τα άτομα που θα έπρεπε να την αγαπούν τόση αγάπη και δυστυχώς αυτό φαίνεται και στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

ADVERTISING

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τα παιδιά της ομάδας και τους εύχομαι ότι καλύτερο και μακάρι να βρει το δρόμο της η ομάδα, αλλά δυστυχώς με τις συνθήκες που επικρατούν ο δρόμος είναι μεγάλος και είναι δύσκολα.

Μαζί με τον συνεργάτη μου Τάσο Κοντέ, θέλουμε να φύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Είμαι περήφανος που καταφέραμε να κατεβάσουμε την ομάδα και φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Δεν κρατάω κακία σε κανένα. Οι άνθρωπο που τρέχουν την ομάδα όπως λένε και η ίδιοι ο Ηρακλής Νιπιδιτού είναι ένα σωματείο με 30 χρόνια ιστορία και θα πρέπει να τιμήσουν αυτή την ιστορία και μακάρι η ομάδα να φτάσει ψηλά. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content