ΕΠΣΗ: Σύσκεψη με τους προπονητές των Μικτών Ομάδων- Έναρξη προπονήσεων προεπιλογής!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΗ έκανε γνωστό πως μετά από συνάντηση με τους προπονητές των Μικτών, αποφασίστηκε πως από το τριήμερο 29-30/11 και 2/12 θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις προεπιλογής σε Ηράκλειο και Μεσαρά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΕΠΣΗ σύσκεψη για τις Μικτές Ομάδες παρουσία των προπονητών της Μικτής Κ17 κ. Γιάννη Χατζησεβαστού και της Μικτής Κ15 κ. Ελευθέριου Αθανασάκη.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου και οι υπεύθυνοι των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ κ.κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης (Α’ Αντιπρόεδρος ΕΠΣΗ) και Βαγγέλης Παπαγγελής.

ADVERTISING

Συζητήθηκε το πλαίσιο λειτουργίας των Μικτών Ομάδων για την προσεχή σεζόν και οργανωτικά θέματα, ενώ αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις προεπιλογής.

Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 14:30 (ώρα έναρξης) ορίζεται προπόνηση προεπιλογής για την Μικτή Κ15 στο γήπεδο του Λίντο. Καλούνται να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2007-2008 από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου και των γειτονικών δήμων, όπως και των δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδας να δώσουν το παρών.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 14:30 (ώρα έναρξης) ορίζεται προπόνηση προεπιλογής για την Μικτή Κ17 στο γήπεδο του ΠΟΑ. Καλούνται να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2005-2006 από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου και των γειτονικών δήμων, όπως και των δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδας να δώσουν το παρών.

ADVERTISING

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου ορίζεται προπόνηση προεπιλογής στο γήπεδο του Τυμπακίου με ώρα έναρξης στις 15:00 για την Μικτή Κ17 (γεν. 2005-2006) και με ώρα έναρξης στις 16:00 για την Μικτή Κ15 (γεν. 2007-2008). Καλούνται να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές των ηλικιακών κατηγοριών Κ17 και Κ15 από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής των δήμων της Μεσαράς».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content