Σπουδαία διάκριση: Ο ΟΦΗ γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα – μέλος του δικτύου FBIN

Μια πολύ σπουδαία διάκριση ανακοίνωσε ο ΟΦΗ το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού οι “ασπρόμαυροι” έγιναν η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που γίνεται μέλος του δικτύου FBIN.

Πρόκειται για μια από τις πιο εξειδικευμένες και γνωστές πλατφόρμες σε διεθνές επίπεδο, η οποία αφορά στην παγκόσμια επιχειρηματική βιομηχανία του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: “Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι αποτελεί επίσημο μέλος του δικτύου FBIN, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες, όπως η Salzburg, η Ferencváros, η Bochum, η NS Mura, η Adelaide United και άλλες.

ADVERTISING

Πρόκειται για μια από τις πιο εξειδικευμένες και γνωστές πλατφόρμες σε διεθνές επίπεδο, η οποία αφορά στην παγκόσμια επιχειρηματική βιομηχανία του ποδοσφαίρου.

Η συμμετοχή στο δίκτυο FBIN θα παρέχει στην ομάδα μας πρόσβαση σε περιεχόμενο, εκδηλώσεις αλλά και στο διεθνές δίκτυο επαγγελματιών ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων, οι οποίοι εργάζονται για συλλόγους, πρωταθλήματα, ενώσεις και εταιρείες”.

Ο  Thomas Maurer, ιδρυτής του FBIN, δήλωσε: «Ο ΟΦΗ προχώρησε πρόσφατα σε μια διαδικασία ανάπτυξης, με το rebranding ως το πιο ορατό κομμάτι αυτής. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να συνεργαστούμε και να στηρίξουμε τον σύλλογο, αλλά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Μηνά Λυσάνδρου σ’ αυτή τη διαδικασία ανάπτυξης της εταιρίας.

ADVERTISING

Ο ΟΦΗ είναι ένας σύλλογος με την φιλοδοξία να αναπτυχθεί, με μεγάλη ιστορία να διηγηθεί και πολλές δυνατότητες να εξελιχθεί. Οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν είναι έτοιμοι να εμπνευστούν, να μάθουν αλλά και να διδάξουν».

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τόνισε: «Η δικτύωση μιας ΠΑΕ σε διεθνές επίπεδο είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας στις ποδοσφαιρικές επιχειρήσεις και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι που γίναμε μέλος της οικογένειας του FBIN.

Η ανταλλαγή ιδεών, βέλτιστων πρακτικών, γνώσης και εμπειρίας στο πλαίσιο του FBIN, θα ενδυναμώσει την προσπάθειά μας να εξελιχθούμε και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί στην ποδοσφαιρική αγορά, έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

ADVERTISING

Θα ήθελα να συγχαρώ το Δίκτυο FBIN για τη μεγάλη προσπάθεια και να υπογραμμίσω ότι, από σήμερα, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια γόνιμη και κερδοφόρα συνεργασία».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content