Και… εγένετο ΑΟΑΝ Athens

Ο Άγιος Νικόλαος έχει πλέον τη δική του λέσχη φίλων στην πρωτεύουσα.

Ο σύλλογος του Λασιθίου τα πηγαίνει περίφημα και φίλαθλοι του στην Αθήνα προχώρησαν στη δημιουργία της σελίδας τους στο Facebook. Μέσα από το «ΑΟΑΝ Athens», ο κόσμος των «κυανόλευκων», αλλά και όλης της Κρήτης, που ζει μόνιμα στην πρωτεύουσα θα μπορεί να στηρίζει την ομάδα του Νίκου Σουργιά όταν αγωνίζεται εκτός νησιού.

Το σχετικό μήνυμα: «Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε για να γίνει μια κίνηση και να συγκεντρωθούμε όλοι οι Αγιονικολιώτες φίλαθλοι του ΑΟΑΝ, Λασιθιώτες και Κρητικοί γενικότερα φίλοι του ποδοσφαίρου που το επιθυμούν και οι οποίοι βρισκόμαστε και μένουμε μόνιμα στην Αττική.

ADVERTISING

Μετά την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει την τελευταία τριετία από τη διοίκηση του σωματείου και αποκορύφωμα την εντυπωσιακή πορεία που έχει ξεκινήσει η ομάδα τη φετινή σεζόν που έχει συσπειρώσει και πάλι τον κόσμο της με μεγάλη παρουσία όχι μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και εκτός, μπορούμε να είμαστε σε επικοινωνία και να ακολουθούμε τον ΑΟΑΝ σε όσα παιχνίδια ακόμη δώσει στην Αθήνα, αλλά και σε διάφορες ακόμη περιοχές της χώρας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content