Γ ΕΠΣΗ: Ροδιά και Κόρακας χέρι-χέρι στην κορυφή!

Απόλυτο νικών κατάφεραν να πανηγυρίσουν η Ροδιά και ο Κόρακας τις πρώτες αγωνιστικές που είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν μέχρι τη διακοπή!

Μπορεί τα πρωταθλήματα να διακόπηκαν και το κλίμα στα σωματεία να είναι αβέβαιο μιας και ο χρονικός ορίζοντας για την επιστροφή δεν είναι γνωστός, ωστόσο όσο αγωνίστηκαν αρκετές ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία και εντυπωσίασαν.

Στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΗ, οι δύο ομάδες που οδηγούν την κούρσα είναι η Ροδιά και ο Κόρακας, που με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια οδηγούν την κούρσα.

Η Ροδιά η οποία έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 10 τέρματα, ξεκίνησε με δύσκολη νίκη επί του ΠΟΗ με 1-0, ωστόσο η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή καθώς επικράτησε του Χείμαρου με 0-5, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι κέρδισε εύκολα τους Νέους Μοιρών με 4-1.

Από την άλλη πλευρά ο Κόρακας ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη επί των Νέων Μοιρών με 1-2, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και των Ελπίδων Ηροδότου και μάλιστα με ανατροπή. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι χάρη σε τέρμα του Ρινακάκη από το 2ο λεπτό επικράτησε της ΑΕ Κρητών και ενώ όλα του τα παιχνίδια είναι στο γκολ, δείχνει πως ξέρει πως να παίρνει το αποτέλεσμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό η μάχη στη Γ ΕΠΣΗ, αναμένεται να κρατήσει για τα καλά όταν με το καλό επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση και μένει να δούμε αν οι δύο αυτοί μονομάχοι θα συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα χέρι-χέρι…