Στις 28/11 το Αλμυρός – Πανιώνιος

Ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι του Αλμυρού με τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι είχε αναβληθεί καθώς η ομάδα του Γαζίου είχε παραπάνω από πέντε κρούσματα κορωνοϊού. Έτσι λοιπόν η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι για την ερχόμενη Κυριακή στις 28 του Νοέμβρη στις 15:00.

Η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών σε ένα ιστορικό ματς για τον Αλμυρό που έχει μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η ανακοίνωση του Αλμυρού: “ Ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι. Αλμυρός-Πανιώνιος την ερχόμενη Κυριακή 28/11/21.

Σας καλούμε όλους να βρεθείτε στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μετρα προστασίας και τα υγειονοικά πρωτόκολλα για τον ιο covid-19.

Παρακαλούμε κατά την προσέλευση σας στο γήπεδο, να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το αποδεικτικό νόσησης. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 28/11 στις 15:00 στο γήπεδο Γαζίου”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...

Ο Στ. Βενετίδης νέος Διευθυντής Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ

Σε μια σημαντική οργανωτική αλλαγή προχωρά η ΠΑΕ ΟΦΗ,...

Αποχώρηση-έκπληξη του Σιαπλαούρα από τα Δειλινά

Παρελθόν από τα Δειλινά αποτελεί ο Δημήτρης Σιαπλαούρας. Αν και...