Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις στον Αλμυρό, ορίστηκαν τα εξ’ αναβολής

Στις προπονήσεις επέστρεψαν πριν απο λίγο οι ποδοσφαιριστές του Αλμυρού, μετά το χθεσινό τους ρεπό, συνεχίζοντας έτσι τις προπονήσεις τους, παρά το αγωνιστικό κενό που έχει προκύψει μετά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν επιβεβαιωθεί στην ομάδα. Την ίδια ώρα, η ΕΠΟ, προχώρησε σε ορισμό των εξ’ αναβολής αγώνων της ομάδας του Γαζίου. 

Ο Αλμυρός, επέστρεψε και πάλι στο γήπεδο, μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει εχθές στους ποδοσφαιριστές του ο Δημήτρης Βολονάκης, έχοντας πλέον στο μυαλό τους το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου, όπως ενημερώθηκε η ομάδα απο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Υπενθυμίζουμε, ο αγώνας με τον Πανιώνιο είχε προγραμματιστεί αρχικά για 14 Νοεμβρίου, όμως η ύπαρξη έξι επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γαζίου, οδήγησε την Ομοσπονδία σε αναβολή του αγώνα, ορίζοντάς τον εκ νέου για 28 Νοεμβρίου, όταν είχε προγραμματιστεί το… κενό για τον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής.

ADVERTISING

Πέραν του αγώνα με τον Πανιώνιο, αναβλήθηκε και αυτό με τον Πόρο που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 21/11, το οποίο η ΕΠΟ το όρισε για 8 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη. Στα αγωνιστικά τώρα, εκτός παραμένουν οι γνωστοί τραυματίες Τσαμάρες και Μωραΐτης, όπως και ο Μίσκου που έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης χιαστών που είχε υποστεί.Click to Hide Advanced Floating Content