ΕΠΣΗ: Ανακοίνωσε τα νέα μέτρα Covid-19 της ΓΓΑ!

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ έκανε γνωστές τις αλλαγές της ΓΓΑ για τα μέτρα κατά του Covid-19!

Όπως αναφέρεται μετά από νεότερη ανακοίνωση της ΓΓΑ οι αθλητές έως και 15 ετών, εκτός από τη διενέργεια εργαστηριακών τεστ (PCR και rapid), παρέχεται και η δυνατότητα διεξαγωγής self test παρουσία του υπεύθυνου CΟVID-19 της ομάδας ή του προπονητή την ημέρα του αγώνα, ενώ από τις 30 Νοεμβρίου και μετά όλοι οι αθλητές 12 έως και 15 ετών θα υποβάλλονται μόνο σε rapid τεστ για τους αγώνες!

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρει: “Με νεότερη ανακοίνωση της ΓΓΑ και για αθλητές έως και 15 ετών, εκτός από τη διενέργεια εργαστηριακών τεστ (PCR και rapid), παρέχεται και η δυνατότητα διεξαγωγής self test παρουσία του υπεύθυνου CΟVID-19 της ομάδας ή του προπονητή την ημέρα του αγώνα (από τις 30/11 και έπειτα όλοι αθλητές 12 ετών έως και 15 ετών θα υποβάλλονται μόνο σε rapid τεστ για τους αγώνες).

ADVERTISING

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19″.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content