Έρχονται νέες συνεργασίες για ΟΦΗ και «Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου»

Ο ΟΦΗ με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την συνεργασία που θα έχει με το «Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου», ώστε να σχεδιάσουν ξανά στο άμεσο μέλλον σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με επίκεντρο πάντα την Κρήτη και την τοπική κοινωνία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  “Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην τιμητική θέση να ανακοινώσει ότι, με αφορμή τον φιλανθρωπικό φιλικό αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ένας από τους σημαντικούς υποστηρικτές της δράσης μας ήταν το «Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου».

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε απ’ την πλευρά μας ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά στην τοπική κοινωνία του νησιού, το «Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου» στάθηκε στο πλευρό της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων του σε δράσεις που αφορούν τη στήριξη της Κρήτης και των Κρητικών.

ADVERTISING

Στο πλαίσιο αυτό, σκοπεύουμε ΜΑΖΙ να σχεδιάσουμε στο άμεσο μέλλον ακόμα περισσότερες σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με επίκεντρο πάντα την Κρήτη και την τοπική κοινωνία”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content