Ένσταση των Δειλινών για αντικανονική συμμετοχή του Μ. Τραβαγιάκη!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν σήμερα γνωστά, η ομάδα των Δειλινών εδώ και αρκετές ημέρες έχει καταθέσει ένσταση για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Άγιο Δημήτριο, που ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1 για αντικανονική συμμετοχή, όπως υποστηρίζουν, ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. 

Όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι των Δειλινών, ο Μανούσος Τραβαγιάκης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής  στο πρωτάθλημα καθώς ανήκει σε διοικητικό συμβούλιο ομάδας, εννοώντας τον Ρωμανό και γι αυτό το λόγο κατέθεσαν ένσταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Αγίου Δημητρίου Μανούσος Τραβαγιάκης, έχει παραιτηθεί από το Δ.Σ. του Ρωμανού εδώ και ένα μήνα και το «μπαλάκι» πέφτει στην πειθαρχική επιτροπή που αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για την ένσταση των Δειλινών!

Πλέον αναμένεται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ και σε περίπτωση δικαίωσης των «πρασίνων» αναμένεται ο αγώνας να κατοχυρωθεί υπέρ τους, ενώ να υπενθυμίσουμε πως το μεταξύ τους παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με σκορ 1-1.