Αλμυρός: Υπεγράφη η μελέτη για την αποκατάσταση του φωτισμού στο γήπεδο Γαζίου!

Με ανακοίνωσή του ο Αλμυρός έκανε γνωστό πως υπεγράφη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  κ. Νίκου Συριγωνάκη η μελέτη αξίας 65.000 ευρώ για την αποκατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού του γηπέδου σε LED.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας θέλησε να ευχαριστήσει το Δήμο Μαλεβιζίου και όλους τους εμπλεκόμενους αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης!

Η ανακοίνωση του Αλμυρού αναφέρει: «Υπεγράφη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  κ. Νίκου Συριγωνάκη η μελέτη αξίας 65.000 ευρώ για την αποκατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού του γηπέδου μας σε LED.

ADVERTISING

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη τους το Δήμο Μαλεβιζίου, τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα και την Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Χρύσα Λυρώνη – Παγκάλου.

Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη για την δωρεάν παροχή συσκευής φορητού απινιδωτή στις εγκαταστάσεις του γηπέδου μας καθώς και για την δωρεάν μεταφορά των παιχτών μας στις εκτός έδρας μετακινήσεις τους.

Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Αλμυρού F.C σας ευχαριστούμε!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ