Συνέχισε «απτόητη» η Ροδιά

Η Ροδιά συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΗ, πετυχαίνοντας την Τρίτη της διαδοχική νίκη, επικρατώντας 4-1 κόντρα στους Νέους Μοιρών.

Το σκορ για τους γηπεδούχους, άνοιξε ο Μαραυγάκης, στο 15ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Βαμβουκάκης με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 40’ ο Κούβακας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 45’, οι φιιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1, με τέρμα του Μακρυδάκη.

Στο δεύτερο μέρος, η Ροδιά έκαναν αρκετές αλλαγές και στο 80ο λεπτό, ο Ανδρουλάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 4-1 για το συγκρότημα του Ζαχαρία Ντουλάκη.

Οι συνθέσεις:

Ροδιά: Κασαπάκης Κ., Κότσι, Μανταλενάκης (46’ Σταματάκης), Βαμβουκάκης (46’ Σφακιανάκης), Πετούσης, Βολτηράκης, Κούβακας (70’ Μιχαλάκης), Απλαδάς, Στεργιάνης (46’ Ανδρουλάκης), Μαστροβασίλης (46’ Μαραυγάκης), Μαραυγάκης.

Νέοι Μοιρών: Φασουλάκης Γ., Σφυριδάκης Μ.Γ., Κουμιανάκης, Μηλάτος, Περτσέλης, Βαφάκης (80’ λ.τ. Δασκαλάκης), Χριστοδουλάκης, Πομποδάκης (20’ λ.τ. Λενιδάκης), Καλής (80’ Φασουλάκης Η.), Μακρυδάκης, Σφυριδάκης Μ.Α.