Μ. Ντάγκινης: «Η Χερσόνησος μας αιφνιδίασε, στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυναμικά»

Αιφνιδιάστηκαν από τη Χερσόνησο στο πρώτο 20λέπτο του αγώνα, όπως χαρακτηριστικά νόμισε ο προπονητής της Μινωικής Μπάμπης Ντάγκινης, μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-3, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ.

Ο ικανός τεχνικός, μετά το τέλος του αγώνα, παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων, τόνισε πως αιφνιδιάστηκαν από την αντίπαλη ομάδα, η οποία πέραν του γκολ με το οποίο προηγήθηκε, θα μπορούσε να βάλει και δεύτερο γκολ.

Επιπλέον, ο Μπάμπης Ντάγκινης, πρόσθεσε πως στην επανάληψη, μπήκαν πιο δυναμικά και με καθαρό μυαλό, πετυχαίνοντας την ανατροπή

ADVERTISING

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής της Μινωικής, τόνισε: «Σήμερα δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Η Χερσόνησος είχε κλείσει καλά τους χώρους και μας προβλημάτισε. Στο πρώτο 20λέπτο μας αιφνιδίασε, κατάφερε σε αυτό το διάστημα να ανοίξει το σκορ και να δημιουργήσει και 1-2 ευκαιρίες για να βάλει και ένα δεύτερο γκολ.

Όσο περνούσε η ώρα, εμείς βρίσκαμε τα πατήματα μας και παίζοντας σίγουρα, είχαμε καλύτερη κίνηση και δημιουργούσαμε ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε γυρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε τετ α τετ με τον Μαγάκη και δοκάρι με τον Μαρκόπουλο, ενώ ένα γκολ καθαρό κατά την άποψή μου, ακυρώθηκε.

Στο ημίχρονο, αλλάξαμε κάποια πράγματα, κάναμε δύο αλλαγές, μπήκαμε πιο δυναμικά και με πιο καθαρό μυαλό. Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κλείσαμε στα καρέ του τον αντίπαλο και καταφέραμε να σκοράρουμε τρεις φορές και να πάρουμε τη νίκη, που τόσο πολύ τη θέλαμε.

ADVERTISING

Θέλω να ευχηθώ στη Χερσόνησο καλή συνέχεια και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, επίσης θέλω να ευχηθώ στον φίλο μου τον Ζαχαρία Νοικοκυράκη, τα καλύτερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ