Με Ταγγίνη και καλή ψυχολογία η ΑΕΚατσαμπά

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε η… μίνι προετοιμασία της ΑΕ Κατσαμπά «Di Babbo Climatecnica» για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ, όπου θα φιλοξενήσει τον ΕΓΟΗ στο γήπεδο της Ελιάς.

Η ομάδα του Κατσαμπά, ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της χωρίς προβλήματα, με τον Παναγιώτη Τάγγινη να έχει επανέλθει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, θα μετέχει στην αποστολή, αλλά δεν θα ρισκάρουν με τη συμμετοχή του, καθώς δεν είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.

Ο Παναγιώτης Ταγγίνης, είναι ένας παίκτης που πιστεύουν σ’ αυτόν στην ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό, θα προστατευθεί, έτσι ώστε όταν κληθεί και πάλι να αγωνιστεί, να είναι στο 100% για να μην τραυματιστεί εκ νέου, μετά την υποτροπή που είχε υποστεί.

ADVERTISING

Η ΑΕΚ μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες αλλά και την ισοπαλία με τον Ρωμανό όπου πήρε ουσιαστικά θετικό αποτέλεσμα, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με τον Νίκο Μαστορίδη να τα πηγαίνει περίφημα και να αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, που πιστεύουν σ’ αυτόν και τις δυνατότητές του.

Ως… υπηρεσιακός τεχνικός, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε δύο παιχνίδια, στο 3-0 επί των Ασιτών και στο 0-0 με τον Ρωμανό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.