Γ. Βλαχάκης: «Να πάμε ψηλά τον ΠΑΝΟΜ – Στόχος μας η νίκη με τον Ανθεστίωνα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΝΟΜ παραχώρησε στο Grandsport.gr ο Γιώργος Βλαχάκης.

Ο νέος τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” αναφέρθηκε στην απόφαση της διοίκησης να διαλέξει τον ίδιο για τον πάγκο, αλλά και για τους στόχους που έχει ο ίδιος για τον ΠΑΝΟΜ.

Παράλληλα μίλησε και για το παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα, αφού θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας τονίζοντας πως όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά σε αυτό το παιχνίδι.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα για την επιστροφή του στον ΠΑΝΟΜ ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την τιμή που μου κάνουν να αναλάβω την τεχνική ηγεσία. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Στόχος μου είναι να δουλέψουμε με τα νέα παιδιά και τους έμπειρους παίκτες για να έχουμε μια καλή εικόνα. Έχω μια εικόνα της ομάδας και γνωρίζω σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές”.

Για το παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Έχει μόνο νίκες και είναι στην κορυφή. Και εμείς όμως είμαστε ένα από τα δυνατά ονόματα στην κατηγορία και θεωρώ θα είναι ανταγωνιστικό παιχνίδι. Εμείς θα επιδιώξουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και φυσικά να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο σε τέτοια ματς όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά”.

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.