Έκανε το 2Χ2 ο Κεραυνός!

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει ο Κεραυνός κερδίζοντας τον Γιούχτα 2010 με 2-3.

Ο Κεραυνός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10ο λεπτό είχε “σπαταλήσει” αρκετές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ με του Γιακουμάκη, Μπέη και Χριστοδουλάκη.

Όσο οι φιλοξενούμενοι δεν έβαζαν το γκολ, η ομάδα του Γιούχτα 2010 στην πρώτη της ουσιαστική επικίνδυνη επίθεση στα καρέ της αντίπαλης ομάδας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Μπεσιάν.

ADVERTISING

Η συνέχεια στο πρώτο μέρος ήταν ανάλογη,  με τον Κεραυνό να πιέζει και να καταφέρνει να ισοφαρίζει στο 30ο λεπτό με τον Γιακουμάκη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι πριν βγει το ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος ο Κεραυνός δημιουργούσε ευκαιρίες και ο Γιούχτας 2010 προσπαθούσε στην αντεπίθεση να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά η ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη κατάφερε να “κλειδώσει” το τρίποντο με τον Τσιμινικάκη να κάνει το 1-3.

Παρά την διαφορά στο σκορ, ο Γιούχτας 2010 βγήκε μπροστά να ξανά μπει στο ματς και κατάφερε στο 85ο λεπτό να μειώσει με τον Φραγκουλάκη σε 2-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ADVERTISING

Γιούχτας 2010: Σίμος, Χατζηιωάννου, Μπόγρης Ν., Ζωγραφάκης, Φραγκουλάκης, Κωνσταντάκης, Γιαλύτης, Καραδάκης, Μπεσιάν, Παπαγγελής, Λουλάκης

Κεραυνός: Αντωνιδάκης, Βασιλάκης(85′ Ραπανάκης), Δασκαλάκης, Αμανάκης, Γωνιανάκης(85′ Ανδρεανίδης), Τσιμινικάκης, Κυπραίος(65′ Κούλτσης), Χριστοδουλάκης(65′ Κυτσύκου), Γιακουμάκης, Μπέης, Τριαματάκης(25′ Ξημεράκης).