Παρουσίασε εμφανίσεις και μεταγραφές ο Πόρος

Τις τρεις επίσημες εμφανίσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα τον βρει και πάλι στη Γ Εθνική, παρουσίασε στο ξενοδοχείο «Atrion» ο Πόρος, όπου παράλληλα, παρουσίασε και τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα.

Η ομάδα του Πόρου, σε συνεργασία με την «Team Sports Center» που για 6η συνεχή χρονιά είναι ο επίσημος προμηθευτής ρουχισμού του σωματείου, παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις, με την πρώτη εμφάνιση να είναι σκούρο μπλε χρώματος με λευκές ρίγες, ενώ η δεύτερη επίσημη εμφάνιση, είναι γαλάζιου χρώματος και η τρίτη είναι μωβ χρώματος, χωρίς ρίγες.

Παράλληλα, έγινε και παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά, με τη φανέλα του Πόρου, μία ημέρα πριν την πρεμιέρα τους στη Γ Εθνική.

ADVERTISING

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν οι Δημήτρης Ζαφείρης, Γιώργος Ψωρογιάννης, Σωτήρης Τσάτσος, Λούκα Μπέλιτς, Τάσος Παγώνης, Θεόφιλος Πανάγου, Μανώλης Κουτσογιαννάκης, Λούσιο Μεχμετάι, Γιώργος Αρώνης, Ηρακλής Καλαμιώτης, Λευτέρης Κλίνης, Ρομπέρτο Λούσι, Δημήτρης Στεφανάκης, Νεκτάριος Αζίζι, Μανώλης Μυλωνάκης και Άγγελος Σκούρας.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο, τη διαδικασία της παρουσίασης: