Μέσα για Λαμία Γρίβας και Διαμαντής

Με τους Φροίξο Γρίβα και Απόστολο Διαμαντή να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η σημερινή (22/10) προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο,  για τον ΟΦΗ που συνέχισε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (23/10) με την Λαμία.

Ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης.

Ο Ουές  έκανε θεραπεία, ενώ ο Ντε Γκούζμαν απουσίασε λόγω ίωσης. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, παιχνίδι μικρών σχέσεων, τελειώματα φάσεων, τελικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (23/10), στις 17:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την Λαμία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Προχωράει τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας είναι κοντά σε τρεις σημαντικές μεταγραφές ενόψει...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...