ΑΟΑΝ: Χωρίς τον τιμωρημένο Φουκαράκη, αλλά με Νοκάι και… κόσμο, στο Γάζι!

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΑΟΑΝ ενόψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας της Γ Εθνικής με αντίπαλο τον Αλμυρό!

Η ομάδα του ΑΟΑΝ η οποία έχει εντυπωσιάσει από το ξεκίνημα της χρονιάς με την εξαιρετική της παρουσία στο Κύπελλο Ελλάδος, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Γ Εθνικής, όπου θα ξεκινήσει εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αλμυρό!

Στα αγωνιστικά ο Νίκος Σουργιάς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Φουκαράκη ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι Κυπέλλου και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αλμυρό!

ADVERTISING

Αντίθετα κανονικά στην αποστολή θα είναι ο Νοκάι ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο το ξεπέρασε και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι.

Παράλληλα και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΑΝ ο Κίτος θα είναι επίσης στη διάθεση του προπονητή του καθώς εκδόθηκε το δελτίο του και θα βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Σουργιά για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Η αποστολή θα μαζευτεί το πρωί του Σαββάτου και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο όπου αναμένεται να έχει και πάλι τη στήριξη αρκετών φιλάθλων του που θα ακολουθήσουν την ομάδα για να τη στηρίξουν στην δύσκολη αυτή εκτός έδρας πρεμιέρα!