Πρόταση Εισαγγελέα: 10μηνη φυλάκιση με αναστολή και 75.000 ευρώ πρόστιμο για Μπενζεμά!

Ο Εισαγγελέας αναγνώρισε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά είχε επίγνωση της ιστορίας και ενήργησε με δόλο και πρότεινε ποινή 10μηνης φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Την ενοχή του Καρίμ Μπενζεμά, αλλά με πολλά ελαφρυντικά ζήτησε ο Εισαγγελέας στην πολύκροτη δίκη για την συμμορία που εκβίαζε τον Ματιέ Βαλμπουενά, έχοντας στην κατοχή της ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Ο Εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη του Γάλλου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έκρινε ότι ενήργησε έχοντας επίγνωση της υπόθεσης, έχοντας δόλο και στρατηγική να στρέψει τον Βαλμπουενά προς την συμμορία των εκβιαστών.

ADVERTISING

Ως εκ τούτου πρότεινε την ποινή της 10μηνης φυλάκισης με αναστολή και πρόστιμο 75.000 που είναι η πιο μικρή ποινή σε σχέση με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους.

Για τον εγκέφαλο της σπείρας Μουσταφά Ζουαουί πρότεινε τετραετή κάθειρξη χωρίς αναστολή και 15.000 ευρώ πρόστιμο, για τον υποκλοπέα του βίντεο Αξέλ Ανγκό 18μηνη φυλάκισης χωρίς αναστολή και 15.000 ευρώ πρόστιμο, 18μηνη φυλάκιση και 5.000 ευρώ πρόστιμο ήταν η πρόταση του για τον Γιουνές Ουάς, ενώ η πρόταση για τον κολλητό του Καρίμ Μπενζεμά, Καρίμ Ζενατί είναι διετής φυλάκιση.

Πηγή Sdna.gr