Ανθεστίων: Η μόνη ομάδα με το απόλυτο και με ματς λιγότερο

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Ανθεστίωνα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ κάτι που του δίνει την ευχέρεια να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη δείχνει με το... καλημέρα ότι μπορεί να κοιτάξει στα... μάτια οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας και να χτυπήσει ακόμα και τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αφού το ρόστερ της είναι αρκετά ικανό και ποιοτικό για να το πετύχει.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχοντας μεγάλη δύναμη την έδρα τους, έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ εκκρεμεί ακόμα και το παιχνίδι της πρεμιέρας.

ADVERTISING

Ο Ανθεστίων είναι η πρώτη ομάδα που το έχει καταφέρει αυτό στο πρωτάθλημα και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας πλέον και την ψυχολογία με το μέρος του.

Πλέον η ομάδα του Θραψανού έχει μπροστά της ένα ντέρμπι με τον ΠΑΝΟΜ και εκεί θα θελήσει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο που θα της δώσει δικαίωμα να ονειρεύεται για ωραία πράγματα μέχρι το τέλος της σεζόν...