Γ. Κενδριστάκης: «Πολύ χαρούμενος για το ξεκίνημα, η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της»

Για το εξαιρετικό του ξεκίνημα αλλά και την πορεία του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά, μίλησε στο Grandsport.gr ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, Γιάννης Κενδριστάκης!

Ο νεαρός επιθετικός μετά το εντυπωσιακό «καρέ» που σημείωσε έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα και ανέβηκε μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ!

Α1 ΕΠΣΗ: Μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ ο Κενδριστάκης!

ADVERTISING

Ο ίδιος βέβαια όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του είναι χαρούμενος για αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα ωστόσο όπως είπε είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς!

Αναλυτικά ο Γιάννης Κενδριστάκης δήλωσε: «Παρά το όχι και τόσο θετικό ξεκίνημα η ομάδα μας δείχνει ότι έχει βρει τα πατήματά της και βγάζουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο! Παρόλα αυτά νομίζω πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ειδικά τώρα που σιγά σιγά επιστρέφουμε όλοι από τους τραυματισμούς μας και εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι υγιείς.

ADVERTISING

Όσο αναφορά εμένα είμαι πολύ χαρούμενος που έχει ξεκινήσει έτσι η χρονιά αλλά σίγουρα αυτό οφείλεται και στην ομαδική δουλειά. Είναι κάτι που μου δίνει ψυχολογία και είναι πολύ σημαντικό για ένα επιθετικό…

Εμείς θα συνεχίσουμε χωρίς άγχος να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι από ότι φαίνεται ένα δύσκολο πρωτάθλημα αλλά είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα πάρουμε αυτό που θέλουμε πραγματικά».