«Φουλάρει» για τη πρεμιέρα ο ΠΟΑ

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Ιεράπετρας, έχουν στρέψει στον ΠΟΑ, με τους ποδοσφαιριστές του Ανέστη Αναστασιάδη, να ξεκινούν ουσιαστικά σήμερα τη προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής.

Ο ΠΟΑ, θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου την Αναγέννηση Ιεράπετρας, στο παιχνίδι της πρεμιέρας του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής, με τους Ατσαλενιώτες, μετά το χθεσινό ρεπό να επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ξεκινώντας τη προετοιμασία τους για τη πρεμιέρα.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ανέστη Αναστασιάδη, που είδε και πάλι τον Σαμουηλίδη να συνεχίζει την αποθεραπεία του, όμως δεν υπάρχει ανησυχία, καθώς ενδεχομένως και να είναι διαθέσιμος την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

ADVERTISING

Επιπλέον, δεν θα αγωνιστεί στη πρεμιέρα ο Αμπέλ Μασουέρο, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος προερχόμενος από τον ΟΦ Ιεράπετρας, όμως δεν έχει ολοκληρωθεί το γραφειοκρατικό κομμάτι της μεταγραφής του, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Η προετοιμασία του ΠΟΑ θα συνεχιστεί την Πέμπτη και την Παρασκευή το απόγευμα, ενώ το πρωί του Σαββάτου, αναμένεται να ολοκληρωθεί, όταν και θα ανακοινωθεί η πρώτη αποστολή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.