Ηρόδοτος: Επίσημα παρελθόν ο Φουντουλάκης- Ο Κωνσταντίνος Στεφανής νέος Γενικός Αρχηγός!

Εξελίξεις στον Ηρόδοτο, καθώς ο Γιάννης Φουντουλάκης αποτελεί και επίσημα παρελθόν ενώ τη θέση του Γενικού Αρχηγού των «κυανόλευκων» αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Στεφανής!

Ηρόδοτος: Παρελθόν ο Γ. Φουντουλάκης – Αναλαμβάνει ο Κ. Στεφανής

ADVERTISING

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Γιάννης Φουντουλάκης αποτελεί παρελθόν από τον Ηρόδοτο, ενώ πλέον ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο των δύο πλευρών. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΠΑΕ βρήκαν ήδη τον αντικαταστάτη του που δεν είναι άλλος από τον πρώην προπονητή της Ακαδημίας του Ηροδότου και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Στεφανή!

Η ανακοίνωση του Ηροδότου αναφέρει: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Φουντουλάκη, ο οποίος υπηρέτησε με αγάπη τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Δυστυχώς, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι τον αναγκάζουν να μην μπορεί να συνεχίσει στην απαιτητική αυτή θέση και έτσι αποχωρεί ως φίλος από το σωματείο, στο οποίο πρόσφερε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια και η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

Τη θέση του Γενικού Αρχηγού αναλαμβάνει ένας γνώριμος στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, ο πρώην ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Στεφανής.

ADVERTISING

Ο κ. Στεφανής βρίσκεται στην ομάδα μας από το Μάιο καθώς είναι προπονητής στις ακαδημίες και από σήμερα αναλαμβάνει κι επίσημα χρέη γενικού αρχηγού στην ΠΑΕ.

Γεννήθηκε 11/4/84 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν Παναχαϊκή, Ηρακλής, ΟΦΗ, Ολυμπιακός Βόλου, Αιγάλεω, Ιωνικός, Καβάλα, Ατρόμητος Πειραιά και μετά  ξανά ο Ηρακλής με τον οποίο κέρδισε άνοδο στη Β’ Εθνική και συνέχεια αποσύρθηκε.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του!».