Δεύτερη επιβλητική νίκη του Ποσειδώνα, 4-0 τον Πήγασο!

Τη δεύτερη επιβλητική του νίκη πέτυχε ο Ποσειδώνας, που μετά το 0-3 της πρεμιέρας κόντρα στον Μοχό, κέρδισε 4-0 αυτή τη φορά την ομάδα του Πήγασου.

Μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα ο Καπιζιώνης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ λίγο αργότερα, ο Μάνος Κανταρτζής είχε δοκάρι για τον Πήγασο.

Το 1-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη, ο Ποσειδώνας, πρόλαβε γρήγορα να κάνει το 2-0 με τον Μερκουλίδη στο 56’ ενώ στη συνέχεια ο Μποζατζίδης έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Καπιζιώνης.

«2Χ2» για Λίντο και Ποσειδώνα, κέρδισαν Κεραυνός και Νέοι Εργοτέλη

Ποσειδώνας: Κασαπάκης, Τζαγκουρνής, Κάτελας(30’ λ.τ. Μποζατζίδης), Ντελάκης(80’ Μαρκουλάκης), Μαυράκης, Καπιζιώνης, Ασλαματζίδης, Σημιανάκης(70’ Βυνιχάκης), Κοζυράκης(80’ Αγγουριδάκης), Μερκουλίδης, Λυμπερόπουλος(80’ Μητρογιαννόπουλος)

Πήγασος: Σκουραδάκης, Νοικοκυράκης, Κυριακάκης, Κανταρτζής Θ.(80′ Μουσταφά), Κενδριστάκης, Σωμαράκης, Οικονομάκης, Αγγέλης, Χριστοφής, Μπουμπάκης(80′ Φαιδρός), Κανταρτζής Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...

«Δείχνει» παραμονή Μαρινάκη ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ αποχαιρέτησε έξι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια...