Πλακέτα «Μιχάλης Τζιράκης» έξω από το γήπεδο του Ποσειδώνα!

Μία ξεχωριστή πλακέτα για ένα ξεχωριστό άνθρωπο που έχει βοηθήσει τα μέγιστα το σωματείο θα κοσμεί το γήπεδο του Ποσειδώνα και αυτός δεν είναι άλλος από το Μιχάλη Τζιράκη!

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βλαχάκης με ανακοίνωσή του θέλησε να τον ευχαριστήσει θερμά για τη μεγάλη το βοήθεια στο σωματείο και θέλησε όπως αναφέρει με αυτό τον τρόπο να του δείξουν την εκτίμησή τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Πως αλλιώς θα γινόταν διαφορετικά   να ευχαριστήσεις τον Άνθρωπο που ζούσε 40 χρόνια να δει αυτή την στιγμή για τις Πατελες μας!

ADVERTISING

Μιχάλη Τζιράκη σου προσφέρουμε την μεγάλη  εκτίμηση μας στο πρόσωπο σου με αυτή την μικρή αιώνια ανάμνηση γραμμένη με το όνομα σου ! Ξέρω ότι αν στο δείξει κάποιος απόψε θα συγκινηθείς αλλά θα το δεχτείς γιατί ομόφωνα μας το πρόσφερες για τα παιδιά της Πατέλας όπως πάντα μου λεγες!

Δεν παραλείπω ούτε αυτή την φορά να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Κρήτης για την μέχρι σήμερα προσφορά της στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ !

Ο Αιώνιος Ποσειδωνιτης Μανώλης Μπινιχάκης δεν θα λείπε από αυτή την στιγμή ,γιατί επιτέλους έγινε πράξη το δικό του όνειρο , το σπίτι του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ !

ADVERTISING

Εγώ ως Πρόεδρος, νοιώθω απλά και μόνο  ότι συνεχίζω να  οδηγώ το Σωματείο στο στόχο όλων των φίλων της ομαδας ακόμη και αυτών που έφυγαν νωρίς !!!

Θα έρθει και η δίκη τους ώρα  να τους θυμόμαστε για πάντα στο δικό τους σπίτι, το γήπεδο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content