Ο ΟΦΑΜ ενημερώνει τον κόσμο του για το υγειονομικό πρωτόκολλο

Με ανακοίνωση του ο ΟΦΑΜ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για το υγειονομικό πρωτόκολλο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί κατά την είσοδο του στο γήπεδο.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά το διπλό στην έδρα της Παλιανής, δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΚ στο Γάζι και η διοίκηση ενημέρωσε τον κόσμο της για το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ:

ADVERTISING

Ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, θα θέλαμε να δώσουμε τις παρακάτω οδηγίες στους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αναφορικά με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου τις οποίες οφείλουν να τηρήσουν απαρέγκλιτα:

1) Επισημαίνεται ότι η είσοδος των ενήλικων φιλάθλων, επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

2) Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

ADVERTISING

3) Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, τα έξοδα για τα rapid test θα καλύπτονται από τα μέλη της Διοίκησης της ομάδας μας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
#ΟΦΑΜ #ofamfamily… 🔴⚪

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content