Μοχός: «Λαβωμένος» αλλά πεπεισμένος για τη νίκη

Την ήττα από τον Ποσειδώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει αφήσει πίσω του ο Μοχός που στοχεύει στην πρώτη νίκη κόντρα στον Κεραυνό στο Ατσαλένιο.

Η ομάδα του Γιώργου Ποντίκαλη ήταν άτυχη στο παιχνίδι της πρεμιέρας, αφού χρειάστηκε να κάνει τρεις αναγκαστικές αλλαγές από το πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να χάσει το ρυθμό της και φυσικά το ματς από τον Ποσειδώνα.

Πλέον άπαντες έχουν αφήσει πίσω την ήττα της πρεμιέρας και στοχεύουν στο διπλό στην έδρα του Κεραυνού, ώστε να μπορέσει να παραμείνει κοντά στην κορυφή που είναι και ο στόχος της ομάδας.

Στην προσπάθεια αυτή ο έμπειρος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βαρδονικολάκη και του Διγενή, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, ενώ εκτός είναι και ο Μεχντί, του οποίου τα χαρτιά δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμα.

Την τελευταία στιγμή μάλιστα ο Γιώργος Ποντίκαλης θα δει αν μπορούν να βοηθήσουν στο παιχνίδι οι Μίχος, Σούρσος και Νικολάρας. Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να γίνει η τελευταία προπόνηση στον Μοχό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...