Παραιτήθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ ο Θ. Ασλάνης

Στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣΗ, ο πρόεδρος  Νίκος Τζώρτζογλου έκανε ενημέρωση προς τα μέλη για τις επιστολές που εστάλησαν προς FIFA-UEFA, ΕΠΟ, Ενώσεις όλης της Ελλάδας, Super League 1, Super League 2 και ΠΑΕ για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων σωματείων και την επιδιόρθωση των ζημιών που προκάλεσαν οι σεισμοί στο κτίριο της ΕΠΣΗ.

Επίσης ενημέρωσε για την επίσκεψη μηχανικών και για τις απαραίτητες εργασίες στην οροφή του κτιρίου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος  Κουτεντάκη για τις πρώτες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων αλλά και για τα ζητήματα που έχουν προκύψει με την επανέκδοση των δελτίων κυρίως στη Β’ Κατηγορία, με αποτέλεσμα την μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος.

Μετά την παραίτηση για επαγγελματικούς λόγους από την Εκτελεστική Επιτροπή του  Θεόφιλου Ασλάνη, την θέση ως τακτικό μέλος αναλαμβάνει ο τρίτος επιλαχών από τα αναπληρωματικά μέλη Γιώργος Φανουράκης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.