Σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις με Φιράνι και Αποστολάκη στο Δία!

Σε δύο ιδιαίτερα σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Δίας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Γκέρσι Φιράνι και Θάνο Αποστολάκη, δύο κινήσεις που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα!

Στο Δία ετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο και προχώρησαν σε δύο σπουδαίες μεταγραφές για την κατηγορία καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τους Γκέρσι Φιράνι και Θάνο Αποστολάκη!

Ο πρώτος ξεκίνησε από τους Νέους Ηροδότου και αγωνίζονταν για χρόνια στο Ρωμανό έχοντας παραστάσεις από την Α1 κατηγορία και αναμένεται να δώσει ιδιαίτερα σημαντικές λύσεις στα άκρα της επίθεσης του Δία!

Παράλληλα ο 28χρονος Θάνος Αποστολάκης ο οποίος επίσης έχει πολλές παραστάσεις από την Α1 κατηγορία καθώς ήταν επί χρόνια ποδοσφαιριστής της Μινωικής και αγωνίζεται και εκείνος ως χαφ!

Αναμφίβολα πρόκειται για δύο σπουδαίες κινήσεις για το Δία, καθώς ενισχύεται με δύο ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από την Α1 κατηγορία!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.