Παρά τα προβλήματα, παραμένουν ενωμένοι…

Δεν «έπληξε» μόνο το Αρκαλοχώρι, ο φονικός σεισμός της 27ης Σεπτεμβρίου, καθώς και άλλες περιοχές, όπως οι Αγίες Παρασκιές, επηρεάστηκαν σημαντικά από τα 6 ρίχτερ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η «επόμενη μέρα» δημιούργησε αρκετά και σημαντικά προβλήματα και στην ομάδα του Κοροίβου, που παρά τις αντιξοότητες, παραμένει ενωμένη, ενώ έχει επανέλθει πλέον σε μία… κανονικότητα, επιστρέφοντας στις προπονήσεις.

Οι πρώτες εβδομάδες, ήταν αρκετά δύσκολες, καθώς αρκετοί από τη περιοχή, είτε είχαν ζημιές σημαντικές, είτε είχαν καταστήματα στο Αρκαλοχώρι, που υπέστησαν καταστροφικές ζημιές, κάτι που έφερε την ομάδα αμέσως σε δεύτερη… μοίρα.

Πλέον άπαντες, έχουν επιστρέψει κοντά στην ομάδα, με τον Γιάννη Χαλεπάκη να πραγματοποιεί και πάλι τις προπονήσεις της ομάδας, σε μία προσπάθεια να κοιτάξουν πλέον την επόμενη μέρα.

Δεδομένα όμως, η μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το σωματείο, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες με τις επανεκδόσεις των δελτίων και τις πρώτες εβδομάδες, ήταν αδύνατο να διευθετηθούν, ενώ πλέον, γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε, σιγά-σιγά η ομάδα να βρει και πάλι την κανονικότητά της.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.