Ν. Παπαδόπουλος: «Έχω βρεθεί σε πιο δύσκολες καταστάσεις, θα τη βρω τη λύση »

Αισιόδοξος ότι θα βρει την λύση να έρχονται τα αποτελέσματα εμφανίστηκε ο τεχνικός των Χανίων Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά την ήττα της ομάδας του από τον Γιούχτα με 3-1 τόνισε ότι περίμενε καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι θα βρει την λύση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η ήττα και η όχι καλή εμφάνιση έγινε στο Κύπελλο. Περιμέναμε λίγο καλύτερη απόδοση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Παίζαμε πάλι αργά από πίσω, δεν είχαμε κίνηση. Εχω βρεθεί σε πιο δύσκολες καταστάσεις και νομίζω ότι θα τη βρω τη λύση για το τι συμβαίνει αυτή την περίοδο, γιατί η ομάδα δεν έδειχνε και πριν από το ματς του Κυπέλλου ότι θα έχει τέτοια εικόνα. Θα τη βρω τη λύση, μέσα από τη δουλειά, την προσπάθεια και μέσα από την ομιλία με τους παίκτες, αλλά κυρίως μέσα από τη δουλειά…».

Για το αν είναι θέμα πίεσης λόγω προσδοκιών: «Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο οποίος πληρώνεται και ξέρει πού έχει έρθει και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας πρέπει να ζει κάτω από την πίεση. Οπως και ο προπονητής ζει κάτω από την πίεση έτσι και οι παίκτες πρέπει να αντέχουν κάτω από την πίεση για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει αυτή τη σεζόν. Δεν νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα. Σίγουρα έχουμε δουλέψει αρκετά. Ο τρόπος που προσπαθούμε να παίξουμε μπορεί να είναι δύσκολος για κάποιους και γι’ αυτό παίζουμε αργά, γιατί πέρα του ότι δεν παίζουμε γρήγορα, δεν έχουμε και γρήγορη σκέψη και δεν έχουμε κίνηση. Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια και αυτό που θέλουμε είναι να βλέπουμε ενέργεια από τα νέα παιδιά. Τη λύση θα τη βρω στην έναρξη του πρωταθλήματος, δεν ξέρω αν είναι την επόμενη εβδομάδα, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση για να μπορεί να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα για να μπορεί να πάρει αποτελέσματα και να βρεθεί μέσα στους στόχους της».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.