Μεταγραφές, επιστροφές και ανανεώσεις ανακοίνωσαν οι Δαφνές

Την επισημοποίηση της παραμονής πέντε ποδοσφαιριστών, την επιστροφή τριών, αλλά και την απόκτηση δύο νέων… μελών, ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση των Δαφνών, καλωσορίζοντάς τους στην ομάδα.

Η διοίκηση των Δαφνών, ανακοίνωσε, την επέκταση της συνεργασίας της με τους Τάσο Αργυρούδη, Μιχάλη Βαμβουκάκη, Νίκο Γιαννακουδάκη, Σταύρο Δαργαντή και Ανδρέα Καρτσώνη, ενώ παράλληλα, ανακοίνωσε, την επιστροφή των Κώστα Πατεράκη, Γιώργο Πατεράκη και Σταύρος Τζωρακοελευθεράκη.

Παίρνει και Τζωρακοελευθεράκη από Μοχό

Δαφνές: Συμφώνησαν με Γαλανό και Χατζηνικολάου

Επιπλέον, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κώστα Γαλανού και του Κώστα Χατζηνικολάου.

Η ανακοίνωση των Δαφνών, αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι: Αργυρούδης Τάσος, Βαμβουκάκης Μιχάλης, Γιαννακουδάκης Νίκος, Δαργαντής Σταύρος και Καρτσώνης Αντρέας θα αγωνίζονται και φέτος, υπηρετώντας επάξια, όπως όλα αυτά τα χρόνια, τη φανέλα των Δαφνών.

Επίσης, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιστρέφουν στην οικογένεια μας οι: Τζωρακολευθεράκης Σταύρος, Πατεράκης Κώστας και Πατεράκης Γιώργος.

Ακόμη να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας τα της νέα μέλη: Γαλανό Κώστα και Χατζηνικολάου Κώστα.

Ευχόμαστε να έχουμε μια καλή πορεία με υγεία!!!

Με τιμή
Το Δ.Σ του συλλόγου».

Επιστροφή Πατεράκη στις Δαφνές!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.