MATCHCENTER

Ο OΠΑΠ Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022

Το εταιρικό brand του ΟΠΑΠ και επίσημα στην εμφάνιση του ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία ενώ πλέον ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για την επιβεβαίωση για το “γάμο” μεταξύ ΟΦΗ και ΟΠΑΠ!

Ο ΟΠΑΠ νέος χορηγός στην φανέλα του ΟΦΗ!

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει: “Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό της κρητικής ομάδας, ως Μέγας Χορηγός της, στην προσπάθειά της για μια επιτυχημένη πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις (Super League και Κύπελλο Ελλάδος).

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, το εταιρικό brand του ΟΠΑΠ θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας, σε κεντρικά σημεία της έδρας της και μέσω άλλων ενεργειών branding. Ταυτόχρονα, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ανά την Κρήτη, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες, μέσα από ειδικές αθλητικές και κοινωνικές δράσεις.  Να σημειωθεί ότι ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΟΦΗ θα αναλάβουν από κοινού δράση με πρωτοβουλίες για τη στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό στην Κρήτη.

ADVERTISING

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο κος Jan Karas, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, δήλωσε: «Για τον ΟΠΑΠ, η έμπρακτη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, αποτελεί διαχρονική προτεραιότητα. Στη βάση αυτή, όλες οι χορηγικές συμφωνίες του ΟΠΑΠ εστιάζουν στην προώθηση των αθλητικών ιδεωδών και στην ενίσχυση της σύνδεσης μεταξύ αθλητισμού και κοινωνίας. Είμαστε, λοιπόν, ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασίας μας με τον ΟΦΗ, μια ομάδα με σημαντική βάση φιλάθλων, σπουδαία ιστορία και μεγάλο αποτύπωμα στην κοινωνία της Κρήτης».

Ο κος Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, σημείωσε: «Ο ΟΠΑΠ και ο ΟΦΗ είναι δύο ιδιαίτερα δημοφιλή brand, με σημαντικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η χορηγική συνεργασία μας στηρίζεται σε κοινές αξίες, όπως το ευ αγωνίζεσθαι, ο σεβασμός και το ομαδικό πνεύμα. Ταυτόχρονα, μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία σχετικά με την ανάπτυξη του αθλητισμού και την ψυχαγωγία των φιλάθλων. Από την πλευρά μας, ευχόμαστε στην ομάδα του ΟΦΗ κάθε επιτυχία για τη σεζόν 2021-2022».

Από την πλευρά του, ο κος Μηνάς ΛυσάνδρουΔιευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, υπογράμμισε:  «Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦΗ τον ΟΠΑΠ, τον διαχρονικά ισχυρότερο αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού. Η οικοδόμηση μίας τόσο δυνατής και αμφίδρομης σχέσης της ομάδας μας με ένα οργανισμό που ταυτίζεται, όχι μόνο με τον αθλητισμό, αλλά και με την ελληνική κοινωνία για περισσότερα από 60 χρόνια, αποτελεί, αφενός τεράστια τιμή, αφετέρου μία χρυσή ευκαιρία ανάδειξης και ενίσχυσης του στρατηγικού στόχου της εταιρείας μας. Μαζί θα προχωρήσουμε σε όμορφες κοινωνικές δράσεις, πέρα και έξω από τα στενά πλαίσια της απλής εμπορικής προβολής και ευχόμαστε να έχουμε μια παραγωγική και δημιουργική συνεργασία.

ADVERTISING

O κος Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, Εμπορικός Διευθυντής ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για το γεγονός ότι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς της χώρας, αποτελεί πλέον τον Μέγα χορηγό της ομάδας μας. Το ειδικό βάρος και το εκτόπισμα του οργανισμού ΟΠΑΠ, με την επιρροή και τη διαχρονική προσφορά στην κοινωνία, θα αποτελέσει για την ομάδα του ΟΦΗ τον αρωγό, προκειμένου να υλοποιήσουμε από κοινού ενέργειες και δράσεις, οι οποίες θα παρέχουν μοναδικές εμπειρίες στο φίλαθλο κοινό, ως ουσιαστικό και πρακτικό κοινωνικό αποτύπωμα».

 Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

ADVERTISING

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content