Νίκη-πρόκριση με ανατροπή για τον Ανθεστίωνα!

Παρά το γεγονός πως ο Άγιος Δημήτριος προηγήθηκε νωρίς στην αναμέτρηση, ο Ανθεστίωνας με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με σκορ 1-3, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες καλές ευκαιρίες προς τις αντίπαλες εστίες, ωστόσο αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ νωρίς στο παιχνίδι ήταν ο Άγιος Δημήτριος. Συγκεκριμένα με ωραίο τελείωμα του Κατσαμάνη στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων στη συνέχεια να ισοφαρίσουν το 1-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη των 45.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι σε ισορροπία και στο 55΄ μετά από μία μεγάλης διάρκειας φάση στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ο Νοδαράκης πλάσαρε και έκανε το 1-1!

Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα στο 65΄ ο Χριστοφοράκης έκανε την ολική ανατροπή στο παιχνίδι με ωραίο τελείωμα, ενώ ο Τρουλάκης στο 75 έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκης, σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το 1-3 δεν άλλαξε και παρά το γεγονός πως ο Ανθεστίωνας βρέθηκε να χάνει στην ανάπαυλα της αναμέτρησης τελικά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την  επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άγιος Δημήτριος: Μανωλακάκης Γ., Μανωλακάκης Μ., Ξημέρης, Μιχελουδάκης, Κοπέλης, Πατραμάνης, Νταγκάκης, Νύχταρης, Σραυριανός, Σαλούστρος, Κατσαμάνης

Ανθεστίωνας: Χρονάκης, Γιουγκα, Μακρογιαννάκης, Κεραλάκης, Χατζηδάκης, Ανυφαντάκης(81′ Ανδρεαδάκης), Καπαρουνάκης(60΄ Σταυρακάκης), Τρουλάκης, Νοδαράκης, Θεοδωράκης(75΄ Πεχυνάκης), Χριστοφοράκης(81’ Φουρναράκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P