Ο Ντουρμισάι ήρθε για να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα

Ο ΟΦΗ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό το πρωί της Τετάρτης και ο Φιορίν Ντουρμισάι θα φοράει τα “ασπρόμαυρα” για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με ρεπορτάζ το πρωί της Τρίτης, στον ΟΦΗ είχαν βάλει στην τελική ευθεία την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις του επιθετικού και του εξτρέμ, ενώ ερωτηματικό παραμένει η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, αφού αυτό θα κριθεί από τον Νίκο Κοροβέση και την πρόταση της Ιταλικής ομάδας.

Ο Ντούρμισαι λοιπόν είναι παίκτης του ΟΦΗ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 25χρονος επιθετικός έχει “πληγώσει” αρκετές φορές τον ΟΦΗ στο παρελθόν, αφού σε 8 παιχνίδια έχει σκοράρει τέσσερις φορές, με το τελευταίο να είναι αυτό με την Λάρισα πέρυσι στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο ίδιος έχει τις ικανότητες που έψαχναν στον ΟΦΗ για να πλαισιώσει τον Καστάνιος και σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή λύση για το πρόβλημα που είχε η ομάδα μέχρι τώρα στα φιλικά προετοιμασίας. Ο Ντουρμισάι ήρθε λοιπόν στον ΟΦΗ με στόχο να λύσει το πρόβλημα του γκολ και στην συνέχεια να αρπάξει και αυτός την ευκαιρία και να βρει την… Ιθάκη του, αφού τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε διαφορετικές ομάδες.

Η προσθήκη του 25χρονου επιθετικού είναι μια καλή προοπτική για τον ΟΦΗ αλλά και για τον ίδιο και πλέον μέσα στην χρονιά μένει να φανεί αν μπορέσει ο ίδιος να ανταπεξέλθει στο βάρος των απαιτήσεων και στα “θέλω” της ομάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Τρία νέα παιδιά από τα Χανιά ετοιμάζονται για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενίσχυση των...