Άδωνις: «Δε θα μπορούν να πάνε πουθενά οι ανεμβολίαστοι»

Ανακοινώσεις αναμένονται αύριο το απόγευμα από την κυβέρνηση ενόψει του φθινοπώρου και σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα στους ανεμβολίαστους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δε θα μπορούν να πάνε πουθενά».

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ, «είναι προφανές ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο χειμώνα, γιατί δυστυχώς μια μικρή, άλλα όχι ασήμαντη μειοψηφία, των πολιτών έχει αποφασίσει να τινάξει το σύστημα υγείας της χωράς μας στον αέρα».

Σημείωσε πάντως ότι «η οικονομία αντέχει, η κυβέρνηση έχει το θέμα της οικονομίας υπό έλεγχο».

Με αφορμή το πλαίσιο που θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη ενόψει φθινόπωρου, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ξανακάνει λοκντάουν. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε πως δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει λοκντάουν, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες».

Ο υπουργός τόνισε ότι δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δε θα μπορούν να πάνε πουθενά».

Εξήγησε ότι δεν πρόκειται για τιμωρία των ανεμβολίαστων, αλλά είναι θέμα διαχείρισης του κινδύνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...