Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΝΟΜ για το χαμό του Χρήστου Εργαζάκη!

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΝΟΜ και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σκόρπισε η είδηση του χαμού του Χρήστου Εργαζάκη σε ηλικία 47 ετών.

Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής αλλά και αρχηγός της ομάδας του ΠΑΝΟΜ και ή είδηση σκόρπισε τη θλίψη.

Μάλιστα το μέλος της διοίκησης της ομάδας των Μαλίων Γιάννης Κρητικός με ανάρτησή του αποχαιρέτησε τον Χρήστο Εργαζάκη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αρχηγός τότε αρχηγός και τώρα. Πάντα ήθελες πρώτη την αγαπημένη σου ομάδα και έτσι πρώτος ,από τα μέλη εκείνης της επιτυχίας  έφυγες σήμερα  για να μας βλέπεις από ψηλά. Καλό ταξίδι Χρηστάρα και όλοι εμείς σου υποσχόμαστε να σε κάνουμε υπερήφανο για αυτό που αγάπησες».

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Μάλια και ώρα 17:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Εργοτέλη ο Αντ. Σαμπροβαλάκης

Την απόφαση να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο πήρε...