ΟΦΗ

«Ξανάσμιξαν» οι θρύλοι του ΟΦΗ στη βάφτιση του μικρού Θανάση Σκέντζου

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
«Ξανάσμιξαν» οι θρύλοι του ΟΦΗ στη βάφτιση του μικρού Θανάση Σκέντζου

Μία ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική συνάντηση είχαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του σπουδαίου ΟΦΗ της δεκαετίας του ’90, με αφορμή τη βάφτιση του μικρού Θανάση Σκέντζου.

Η ξεχωριστή αυτή οικογενειακή στιγμή έφερε ξανά κοντά ανθρώπους που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του ΟΦΗ, θυμίζοντας σε όλους μία από τις πιο λαμπρές εποχές του συλλόγου.

Το «παρών» έδωσαν οι Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Αναστασίου, Ανδρέας Σκέντζος, Κώστας Χανιωτάκης, Νίκος Νιόπλιας, Νίκος Μαχλάς και Παύλος Αδάμος, ενώ στην παρέα βρέθηκε και ο γνωστός φίλος του ΟΦΗ, Χάρης Γεωργακάκης.

Οι παλιοί συμπαίκτες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν ιστορίες από τα χρόνια που μεσουρανούσαν με τα ασπρόμαυρα, να ανταλλάξουν πειράγματα και να περάσουν όμορφες στιγμές, αποδεικνύοντας πως οι δεσμοί που δημιουργήθηκαν εκείνη την εποχή παραμένουν ισχυροί.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα